Студио: +359-889-300-720

Календари

Коледа е време, в което при нас цари особено голямо оживление! Ние обичаме това време, защото точно тогава можем да зарадваме нашите  клиенти с уникални подаръци. Изненадайте любимите ви хора с календар със снимки от най-хубавите ви моменти – едно прекрасно начало на Новата година!

Предлагаме различни формати и видове календари, всеки от които изработваме с особено внимание и старание. Ако вие имате някакви идеи ние сме готови да направим така, че  да ги реализираме по най-красив и добър начин!

Всички календари, които изработваме имат индивидуален дизайн, което ги прави уникални и неповторими. Снимките към календарите отпечатваме на фотографска хартия.Това дава възможност след като изтече календарната година, внимателно да демонтирате снимката от календара и да я поставите в подходяща рамка.Така ще запазите красив и мил спомен!

Изберете любимите си снимки и създайте неповторими календари за вас и вашите близки, които ще ви бъдат не само полезни, но и ще ви карат да се усмихвате всеки път, когато ги погледнете, през цялата година. Ако желаете можете да дойдете и да направите снимките за календарите си в студиото ни!

Календарите са три типа: