Студио: +359-889-300-720

Нашата история

 

Фото 63 е създадено през 1996 година и предлага услуги, както във фото заснемането, така и в изработването на широк асортимент от стоки. Зад фотографското студио стои екип от професионалисти с дългогодишен опит, които се стремят чрез работата си да допринесат за повече хубави емоции и споделени мигове на семействата зад обектива и запечатани на снимките във времето.

Нашата философия е, че качеството и вниманието към клиентите са факторите, които изграждат доверието на хората към нас. Широката ни гама от услуги е пригодена към индивидуалните нужди на всеки и ще бъдем щастливи да допринесем за това да намерите най-точното решение за Вас. Вашите желания са и наши цели!

 

Нашите услуги

 

Услугите ни са фокусирани във фото заснемането на събития: рождени дни и тържества, кръщенета, абитуриентски балове, сватби, фирмени партита и студийни фотосесии. Правим снимки за документи, съобразени с изискванията за всеки тип документ.

Предлагаме Ви уникални подаръци с Вашите снимки – преспапиета, чаши, ключодържатели, магнити, картички, възглавници, колажи от снимки, както и така популярните Календари – различни модели. Разполагаме с разнообразен асортимент от стоки: албуми, рамки и офис консумативи.

Специализираме и в дизайн на ученически годишници, фото книги, визитки, плакати и покани. При нас можете да печатате, копирате и сканирате учебници и всякакви други материали, както и да разчитате на качествено заснемане на артикули за Вашия електронен магазин или презентиране в социалните мрежи. Предлагаме брандиране на рекламни материали и стикери за стъкло.